Generali

Generali is derde verzekeraar in Europa. Om de groeiplannen van Generali te realiseren is het noodzakelijk geweest om de samenwerking met makelaars aan te gaan. De kennis van de makelaars hebben ervoor gezorgd dat het imago van de verzekeringssector enorm is verbeterd.

Om dit kanaal te distribueren is het noodzakelijk geweest om tot Generali Belgium te komen. Generali Belgium is een bedrijf met veel vernieuwende en doeltreffende producten voor bedrijven en particulieren. Generali is ook een plaats waar makelaars via internetdiensten van Generali kunnen doorgronden wat de klant precies bezighoudt. De oplossingen sluiten op deze manier perfect aan op de behoeftes. Generali is sinds 1901 actief in België en heeft in België dan ook al meer dan 100 jaar ervaring. Generali biedt individuele schadeverzekeringen, levensverzekeringen en verzekeringspolissen voor bedrijven. Generali Belgium heeft meer dan 500 medewerkers en een omzet van bijna €1 miljard.

In 1936 start Generali Belgium in een gebouw aan de Ravenstraat in Brussel. Het pand is vandaag de dag nog steeds eigendom van Generali Belgium. In 1964 wordt de Louizatoren gebouwd waar Generali Belgium sinds 1966 haar plaats inneemt. In 1993 fuseert Generali Belgium met een ander bedrijf en bouwt hierdoor voornamelijk de tak schadeverzekeringen uit. In 1997 integreert Generali Belgium de Belgische activiteiten volledig van de zusteronderneming in Nederland. Generali Belgium is in 2010 meer dan 100 jaar oud en één van de belangrijkste actoren binnen de Belgische verzekeringswereld.

Producten

De producten van Generali zijn onderverdeeld in mijn gezin en ik en mijn bedrijf. Binnen dit onderdeel worden vooral de particulieren verzekeringen van Generali toegelicht en tot slot ook een stukje over bedrijfsverzekeringen.

– Autoverzekering

Generali garandeert de beste prijs/kwaliteit verhouding te hebben als het gaat om de autoverzekeringen. De autoverzekering van Generali geeft de maximale bescherming. Heeft u te maken met een ongeval of diefstal? Dan staat Generali 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Generali heeft een samenwerking met Carglass en zorgt daardoor snel voor het herstel van uw autoruit.

– Woning

Voor de woning kunt u bij Generali een brandverzekering afsluiten. De brandverzekering is gemakkelijk af te sluiten en dekt schade wanneer u te maken heeft met brand.

– Pensioen

Wilt u een pensioen opbouwen? Dan is Generali de partij die uw pensioen 100% zeker kan stellen. Door pensioensparen kunt u gemakkelijk minder belasting betalen. Het belastingvoordeel kan oplopen tot 30%. Bepaalt u het liefst zelf hoeveel u per maand inlegt? Dan kunt u dat met Care Invest zelf per maand bepalen.

– Sparen

Ook sparen is bij Generali geen probleem. Vanaf €2.000 kunt u al starten met sparen bij Generali. U kunt zonder afkoopregeling spaargeld opnemen. Vanaf het 8e jaar heeft u vrijstelling van belastingen. Onder bepaalde voorwaarden heeft u dit zelfs direct.

– Bedrijfsverzekeringen

Generali biedt een breed assortiment aan producten aan om uw activiteiten op de beste manier te beschermen. Het kan gaan om het verzekeren van uw gebouwen, de aansprakelijkheid van uw medewerkers of om het verzekeren van uw voertuigen. Generali biedt een oplossing op maat.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.