Touring Assistance

Touring Assistance is een bedrijf dat u onderweg wilt helpen in het leven. Touring Assistance helpt wanneer u last heeft van een lekke band of bijvoorbeeld wanneer u een lege accu heeft. Touring Assistance helpt u in heel België verder op weg. Het gevoel van samenhorigheid onder de weggebruikers probeert Touring Assistance aan te scherpen met een dienst als Touring mobillis. Touring Assistance adviseert u ook graag via het internet, zonder dat u nog onderweg bent. Touring Assistance helpt niet alleen wanneer u een probleem heeft, maar ook daarbuiten.

Touring Assistance wil het makkelijker maken wanneer het moeilijk is. Touring Assistance beschermt haar klanten dag in dag uit. Touring Assistance begrijpt dat het bijvoorbeeld niet prettig is om een reis te annuleren. Touring Assistance heeft dan bijvoorbeeld ook de meeste complete annuleringsverzekering in de hele markt, om het u net iets gemakkelijker te maken. Is een familielid niet goed ter been? Touring Assistance waakt over hem of haar. Touring Assistance helpt ook wanneer u een aanrijding hebt gehad via rechtsbijstand.

Touring Assistance wilt u overal te hulp schieten. Touring Assistance is in België de enige organisatie die in verbinding staat met het Europese ARC netwerk. Dankzij deze organisatie kunnen we u in het buitenland dezelfde service geven als binnen België. We willen u helpen bij verkeersknelpunten, maken veiligheidstests en zorgen voor de toegang van een medische infrastructuur.

Producten

Touring Assistance biedt veel verschillende producten aan particulieren in België. Het is dan ook het gemakkelijkst om een aantal van de belangrijkste diensten van Touring Assistance uit het geheel te nemen. Het totale overzicht is te bekijken via de website van Touring Assistance.

– Pechhulpverlening in België.

Vanaf €60 per jaar staat Touring Assistance u bij om weer op de weg te komen wanneer het verkeerd gaat. Wilt u meer hulp? Dan kunt u het pechhulpverlening pakket uitbreiden en bijvoorbeeld kiezen voor Belgium First. U betaalt hiervoor €197, maar wordt met bijna al uw problemen op de weg geholpen, ontvangt een vervangwagen wanneer u niet meer kunt rijden en kunt gebruikmaken van een onbeperkt aantal interventies per jaar.

– Reisbijstand

Reizen is heerlijk. Wanneer u autopech heeft of ziek bent is het natuurlijk een stuk minder. Touring Assistance heeft een aantal formules ontwikkeld om dit lijden een stuk dragelijker te maken. U kunt zich verzekeren voor het hele gezin of per persoon.

– Autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten kan op verschillende manieren. Wanneer u dit bij Touring Assistance via het internet doet, kunt u aanspraak maken op een korting van 20%. De autoverzekering is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Het is gratis om uw autoverzekering per maand te betalen en bij Touring Assistance betaalt u per kilometer. Heeft u te maken met een ongeval? Dan ontvangt u gratis bijstand.

– Oplossingen voor bedrijven

Bent u dagelijks op pad naar het werk? Dan is de kans groot dat u ooit met autopech of een ongeval te maken krijgt. Het is op dit moment belangrijk om goed verzekerd te zijn. Touring Assistance is uw partner wanneer u zoekt naar business solutions voor onderweg.

Geef een antwoord

Let op: geld lenen kost ook geld.