Touring Verzekeringen

Touring Verzekeringen is de verzekeraar voor autoverzekeringen, motorverzekeringen en verzekeringen voor uw woning. Touring Verzekeringen geeft korting wanneer u meerdere verzekeringen gaat afsluiten via Touring Verzekeringen. Het is op deze manier interessant om zowel de auto als de woning bij Touring Verzekeringen te verzekeren. U ontvangt op dit moment meer korting en betaalt uiteindelijk minder. Wanneer u schade heeft, is dat bij Touring Verzekeringen geen probleem. U wordt direct verder geholpen door een adviseur. Wanneer u boven de 60 bent, kunt u aanspraak maken op een extra korting bij de verzekeringen van Touring Verzekeringen. Touring Verzekeringen begrijpt dat u op dit moment meer ervaring op de weg hebt en daardoor minder ongelukken zal maken.

Touring Verzekeringen weet dat een snelle en efficiënte service belangrijk is om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Touring Verzekeringen wil u mobiliteit volledig verzekeren en u op deze manier zorgeloos laten motor- of autorijden. Maakt u één keer een ongeval? Dan worden de kosten hiervoor vergoed, maar tellen zij deze niet mee in het systeem. U wordt op deze manier niet direct op extra kosten gejaagd en gaat niet direct extra betalen. Bij Touring Verzekeringen vinden ze het belangrijk dat u betaalt naar de manier waarop u rijdt. Touring Verzekeringen verzekert ook fietsers en motoren.

Producten

Touring Verzekeringen biedt verschillende soorten verzekeringen voor verschillende doeleinden. Onder dit overzicht wordt het duidelijk welke verzekeringen Touring Verzekeringen biedt en wat u precies kunt verwachten.

– Auto

Touring Verzekeringen biedt autoverzekeringen in verschillende soorten en maten. Touring Verzekeringen werkt het liefst niet met een algemene verzekering, maar wil de kosten voor u zo specifiek mogelijk maken. U betaalt op deze manier naar de manier waarop u rijdt. Wanneer u weinig rijdt zal Touring Verzekeringen u dan ook een lagere premie laten betalen. De kans wordt hierdoor een stuk kleiner dat u betaalt voor iets dat u niet gebruikt. Gaat u met de fiets naar het werk? Via Touring Verzekeringen ontvangt u korting op de autoverzekering wanneer u dit doet. Wanneer u met een motor rijdt, kunt u het bedrag van de autoverzekering flink verlagen.

– Motor
Vervoert u zichzelf het liefst per motor? U kunt voor een motorverzekering kiezen in verschillende varianten. Touring Verzekeringen drukt de verschillende motorverzekeringen uit in het aantal cc. Touring Verzekeringen heeft een verzekering voor minder dan 50 cc, een verzekering voor tussen de 50 cc en 499 cc en een verzekering voor meer dan 500 cc.

Heeft u een aanrijding en is het noodzakelijk om uzelf via het strafrecht te verdedigen? Dan kan Touring Verzekeringen rechtsbijstand leveren. Touring Verzekeringen dekt de rechtsbijstand wanneer u te maken heeft met bepaalde geschillen.

– Woning

U kunt ook voor een woningverzekering kiezen bij Touring Verzekeringen. Touring Verzekeringen biedt woningverzekeringen in verschillende varianten. De basis van de Touring Verzekeringen is de brandverzekering. Touring Verzekeringen gaat echter een stapje verder en verzorgt ook aanvullende verzekeringen op uw woning.

Geef een antwoord

Let op: geld lenen kost ook geld.