Allianz Assistance

Allianz Assistance is de grootste reisverzekeraar en bijstandsverlener ter wereld en heeft wereldwijd meer dan 250 miljoen verschillende klanten. Allianz Assistance biedt een breed assortiment aan verzekeringsproducten aan. 10.000 medewerkers van Allianz Assistance staan klaar om u te helpen. Allianz Assistance werkt samen met een groot netwerk een bijstandverleners in bijna alle landen van de wereld. Allianz Assistance garandeert haar hulp wereldwijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Allianz Assistance is een bedrijf dat deel uitmaakt van de Allianz Groep.

Allianz Assistance heeft een ruim netwerk aan reisagenten en bijstandverleners. Allianz Assistance is aanwezig in 28 landen die verdeeld zijn over 5 verschillende continenten. Allianz Assistance is al meer dan 50 jaar actief en brengt de branche dienstverlening van een uitstekende kwaliteit. 96% van de klanten van Allianz Assistance is tevreden over de dienstverlening van Allianz Assistance.

Producten

De producten van Allianz Assistance zijn verdeeld over verschillende categorieën. Het is door de verschillende categorieën mogelijk om alle producten hun plaats te geven en ze direct gemakkelijk via de website te gaan vinden.

– Vakantie

De verzekering voor de vakantie is af te sluiten vanaf €14 en ideaal voor soloreizen en koppels. De verzekering is er om bijstand te verlenen, voor het annuleren van een reis of voor een combinatie van deze twee. U kunt de prijs van de verzekering via de website berekenen.

– Business

Wanneer u aan het reizen bent voor uw bedrijf of uw werkgever is het ook mogelijk om u bij Allianz Assistance te verzekeren. U kunt u verzekeren vanaf €14 wanneer u een professionele verplaatsing gaat maken, zoals Allianz Assistance dat noemt.

– Familie Deals

Gaat u met de hele familie op reis? Dan kunt u bijstand, annuleringsverzekering of een combinatie van deze twee afsluiten bij Allianz Assistance. U kunt zich al verzekeren vanaf €20. Wanneer u met drie of meer personen reist, zijn de Familie Deals een absolute uitkomst.
– Kids Assistance

U kunt voor €15 een speciale armband bij Allianz Assistance bestellen zodat er niets vervelends kan gebeuren wanneer u kind wegloopt. Allianz Assistance biedt de armband in verschillende varianten en probeert ouders op deze manier een veiliger gevoel te geven.

– Schengen Visa

Woont u buiten de Schengen zone? Dan is het Schengen visa een verzekering die u verplicht moet gaan afsluiten. De verzekering is af te sluiten vanaf €20 en kunt uw direct online aankopen.

Allianz Assistance biedt verschillende oplossingen en is wereldwijd actief. Wanneer u geen idee heeft voor welke verzekering u moet kiezen, is het mogelijk om Allianz Assistance op te bellen en een advies op maat te ontvangen. Allianz Assistance heeft veel ervaring met reisverzekeringen en kan u altijd van het juiste advies voorzien.

Wilt u Allianz Assistance liever niet bellen? Dan kunt u Allianz Assistance ook mailen of informatie via de website van Allianz Assistance bekijken om achter het antwoord op uw vraag te komen. Allianz Assistance is een onderneming die wereldwijd opereert en u juist daarom zo goed kan helpen wanneer er iets anders gaat dan vooraf verwacht werd.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.