Kredietkaarten vergelijken

Visa MastercardEen kredietkaart nodig? Wij vergeleken het aanbod aan kredietkaarten van alle banken in België en dat zijn er heel wat!

Daar haalden we de beste kredietkaart uit: lage jaarlijkse kost, flexibel in gebruik, met een goed spaarprogramma en bijkomende voordelen.

De winnaar? Banken veranderen regelmatig hun aanbod, dus het hangt sterk van het moment af. De mastercard van Cofidis staat echter voor consistente kwaliteit.

Waarom bevelen wij deze kredietkaart aan?

 • Lage jaarlijkse bijdrage (5 euro per jaar)
 • Zowel Belgische als buitenlandse geldopnames kosten je geen cent extra
 • Uiterst veilige kaart dankzij de 3D Secure-technologie
 • Hoge kredietlimiet
 • Niet verplicht om ook een zichtrekening te openen
 • Terugbetalen op eigen ritme, niet verplicht volgens domiciliëring dus
 • Aankoopverzekering + verlengde garantie op elke aankoop
 • Ultraveilig kleine aankopen contactloos betalen

Voor ons is het duidelijk: de kredietkaart van Cofidis laat de concurrentie momenteel achter zich. De kredietkaart is goedkoper en biedt meer voordelen dan vele andere kaarten.

Vraag hier je kredietkaart online aan!

Flexibiliteit

Met een kredietkaart van Cofidis heb je veel meer flexibiliteit dan bij andere banken. Je kan namelijk een Cofidis kredietkaart aanvragen zonder ook verplicht een zichtrekening te openen.

Je hoeft geen domiciliëring te geven voor de betaling van je factuur, je behoudt dus zelf de controle. Bovendien is Cofidis ook een van de weinige die een echt krediet aanbieden: je mag de factuur maandelijks volledig terugbetalen, het voordeel is dat je dan geen interesten betaalt, maar je bent niet verplicht. Je kan ook kiezen voor een gespreide terugbetaling. Je uitgaven kan je nagaan via de handige mobiele app of vanuit de online Klantenzone.

Overal ter wereld geld afhalen zonder extra kosten

Een van de grootste voordelen van deze kredietkaart is dat je – waar dan ook ter wereld – geen extra kosten betaalt op het afhalen van geld. Of je nu in België of Honolulu vertoeft, je betaalt dus niet aan de bankautomaat. De aanvraag voor je nieuwe kredietkaart kan ook nog eens volledig online, wat je tijd, zorgen en kosten bespaart. Zit je toch nog met een vraag? Dan kan je je gratis laten terugbellen door de klantendienst van Cofidis.

Start hier je online aanvraag!

One Response to Kredietkaarten vergelijken

 1. Jan schreef:

  Klopt, ik heb al jaren zo’n Neckermann kaart van Beobank (vroeger Citibank). Met de gespaarde punten kan ik om de 2-3 jaar bij Neckermann toch gratis vliegtickets boeken of een reisje maken.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hoe bespaar je op je kredietkaart? |
 2. Geen verrassingen met de prepaid MasterCard
 3. Hoe financier ik mijn studies?

Geef een reactie

Let op: geld lenen kost ook geld.