AlphaCredit

Alpha Credit is een financieringsmaatschappij en specifiek gericht op de automotive branche. Alpha Credit is een dochter van Alfam Consumer Credit en daarmee ook weer dochter van de ABN AMRO. Alpha Credit is lid van de VFN en heeft een vergunning om consumptief krediet aan te mogen bieden.

Alpha Credit zoekt naar klanten die een auto, motor of caravan willen kopen met een lening. Wanneer u een auto, motor of caravan wilt kopen komt dit door Alpha Credit binnen handbereik. De kredieten van Alpha Credit worden aangeboden door tussenpersonen en dealers. De tussenpersonen brengen helderheid in uw wensen en zorgen dat u snel in de gaten heeft wat er mogelijk is. Het advies van de tussenpersoon zorgt snel voor duidelijkheid en maakt het voor u mogelijk om een beslissing te maken. U weet door Alpha Credit zeker dat u een verantwoorde lening krijgt.

De leningen van Alpha Credit zijn eenvoudig af te sluiten, u kunt een gedegen advies verwachten en krijgt standaard de meeste aantrekkelijke rente. Alpha Credit houdt niet van kleine lettertjes en zorgt dat alles direct duidelijk is.

Alpha Credit vindt het belangrijk om zo transparant mogelijk te handelen. Alpha Credit biedt dan ook graag zoveel mogelijk algemene informatie omtrent haar dienstverlening. U moet begrijpen dat de leningen van Alpha Credit alleen zijn te verkrijgen via dealer en professionele tussenpersonen. De intermediairs waarmee Alpha Credit werkt beschikken altijd over een WFT vergunning. Alpha Credit adviseert niet zelf over de verschillende kredietvormen en voorwaarden die aan de producten van Alpha Credit kleven.

Producten

Alpha Credit is een bedrijf dat vier verschillende producten biedt. Bij Alpha Credit kunt u terecht voor huurkoop, doorlopend krediet, financial lease of een persoonlijke lening.

– Huurkoop

Huurkoop is een manier van financieren waarmee u de auto, caravan of motor op een heldere manier financiert. De lening wordt bepaald door de aanschafprijs van uw motor, caravan of auto. De looptijd van de lening is afgestemd op de gebruiksduur van uw voertuig. De lening wordt afgelost in termijnbedragen die elke termijn gelijk zijn. De rente staat bij de huurkoop vast.
– Doorlopend krediet

Doorlopend krediet is een flexibele lening. U financiert het aankoopbedrag van uw voertuig, maar betaalt de lening in termijnen terug. Heeft u een bedrag afgelost? Dan kunt u dit bedrag direct weer opnemen. U heeft met doorlopend krediet altijd geld tot u beschikking en bent flexibel in het aflossen en opnemen.

– Financial lease

Financial lease is een product dat Alpha Credit speciaal heeft bedacht voor ondernemers. Ondernemers kunnen hiermee bedrijfs- en personenauto’s leasen. Financial lease zorgt ervoor dat u de financiële mogelijkheden binnen uw onderneming op een optimale manier gaat benutten. U heeft geen aantasting van het werkkapitaal, maakt gebruik van aantrekkelijke tarieven en heeft zekerheid dankzij de vaste rente van Financial lease.

– Persoonlijke lening

Wil u uw voertuig gedeeltelijk financieren en niet voor het volledige aankoopbedrag? Dan is de persoonlijke lening een absolute uitkomst. U bent op deze manier instaat om zelf de hoogte van uw lening te betalen en u kunt deze aflossen met vaste termijnbedragen en een vaste rente.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.