Beobank

Beobank is van oorsprong een Belgische bank en een dochteronderneming van de Crédit Mutuel Nord Europe groep. De groep biedt haar diensten aan meer dan 400.000 klanten aan via 192 verschillende verkooppunten.

Beobank maakt sinds 30 april 2012 uit van de Crédit Mutuel Nord Europa groep en is de grootste bank van Noord-Frankrijk. De nieuwe aandeelhouder zorgt voor een impuls in de bank. De stabiele bankgroep zorgt ervoor dat de toekomst is gegarandeerd, maar in de eerste plaats is Beobank een bank die luistert naar haar klanten.
De Beobank is een Belgische bank die een verbetering van het dagelijks leven voor gewone mensen hoog in het vaandel heeft staan. Beobank zoekt continue naar nieuwe oplossingen die te maken hebben met sparen, betalen, krediet, verzekeringen en beleggen. De producten worden aangeboden met een sterk gevoel voor respect en verantwoording.

Beobank is in België als sinds 1919 actief en daardoor sterk verankerd in de Belgische maatschappij. Beobank heeft een grote kennis van de Belgische markt en kan hierdoor gemakkelijk haar verschillende diensten aanbieden. Beobank biedt een interessant aanbod aan spaar- belegging- en verzekeringsoplossingen. Beobank biedt innovatieve en flexibele betaaloplossingen. Beobank heeft daarnaast een grote kennis van consumentenkrediet.

Beobank wil haar klanten het liefst zo goed mogelijk begeleiden. Het is voor Beobank dan ook belangrijk om altijd in dialoog te blijven, de juiste informatie te verschaffen en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. De medewerker van Beobank willen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te adviseren en informeren.

Producten

Beobank biedt verschillende producten voor haar klanten. De producten kunnen worden verdeeld in:

– Dagelijks bankieren

Beobank biedt acht verschillende betaalrekeningen waardoor er altijd wel een geschikte optie voor u te vinden is. Voor het dagelijkse beheer van u geld gaat Beobank graag een stapje verder.

– Lenen

Lenen kan bij Beobank op vier verschillende manieren. U kunt geld lenen op afbetaling zonder de aankopen te verantwoorden, u kunt geld lenen voor uw woning, om krediet te hergroeperen of voor uw wagen.

– Kredietkaarten

Beobank biedt twaalf verschillende kredietkaarten waardoor er voor elke klant een juiste oplossing te vinden is. Neem contact op met Beobank om u van het juiste advies voorzien.

– Sparen

Sparen kan op veel verschillende manieren. Beobank biedt flexibele spaarrekeningen en minder flexibele spaarrekeningen. U kunt een termijnrekening afsluiten, een spaarrekening voor jongeren of een spaarrekening voor de Beobank Gold klanten.

– Beleggen

Beobank biedt haar klanten ook de mogelijkheid om te beleggen. Beleggen is eenvoudig, het is echter niet altijd even gemakkelijk om de juiste strategie te kiezen. Beobank helpt u graag.

– Verzekeren

Beobank biedt een pensioenverzekering en spaarverzekering. U garandeert hierdoor alle veiligheid om de kinderen of kleinkinderen een steuntje in de rug te geven en u kunt in veiligheid sparen voor uw pensioen.

Wilt u meer weten over de diensten van Beobank? Bekijk dan de website! De website van Beobank biedt een schat aan informatie en laat u precies zien wat de bank u biedt.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.