Buyway

Buyway is de marktleider in België als het gaat om consumentkrediet op het verkooppunt ter plaatse. Buyway is een zelfstandig en opgebouwd vanuit een flexibele en dynamische structuur. De gemiddelde leeftijd van de medewerkers van Buyway ligt onder de dertig waardoor het daadwerkelijk een jong en dynamisch bedrijf genoemd mag worden.

Buyway is een Belgische onderneming met een Europese ambitie. Buyway is meer een handelaar dan een bankier. De oprichter van Buyway komt voort uit de retail en is ter plaatse actief en zelfs in het weekend. De ervaring van Buyway ligt in het risicobeheer, het elektronische bankieren en het leveren van krediet.

Buyway heeft inmiddels meer dan 550.000 klanten in België en Luxemburg. Buyway heeft meer dan 250 werknemers en inmiddels 20 jaar ervaring in de dienstverlening naar winkelketens. Buyway is specialist op het gebied van autoleningen, kredietkaarten en een leverancier van betaalmogelijkheden. Buyway wil een relatie opbouwen met de partners en hun gemeenschappelijke klanten. Buyway vindt het daarnaast belangrijk om te innoveren en zich dagelijks aan te passen om tot de juiste oplossingen te kunnen komen.

Buyway heeft een sterke band met een aantal belangrijk winkelketens. Het is op deze manier mogelijk om ter plaatse krediet te kunnen verstrekken. Buyway werkt samen met de Marko, Metro, Saturn, Media Markt, Eldi, Photo Hall, Ikea, Expert, Conforama en talloze andere bedrijven.

Producten

Buyway heeft drie verschillende belangrijke productgroepen. Buyway is actief in de krediet, betaalkaarten en verzekeringen.

– Kredieten

Kredieten kan Buyway leveren in verschillende varianten. Er kan gedacht worden aan de autolening, persoonlijke lening, renovatielening, geldreserve en het hergroeperen van krediet. Over de verschillende kredieten is meer informatie te vinden via de website van Buyway en op elke pagina is een handig hulpmiddel te vinden waardoor het direct duidelijk is wat er maandelijks afgelost moet worden wanneer er gekozen worden voor één van deze kredieten.

– Betaalkaarten

Het is via Buyway mogelijk om een normale Mastercard kredietkaart te kiezen, het is echter ook mogelijk om voor Buyway Prepaid te kiezen. Deze kaart is niet gekoppeld aan uw bankrekening en wordt enkel geladen met het bedrag waarvoor u kiest. U kunt op deze manier aankopen doen zonder grote bedragen aan rente te betalen. U kunt Buyway Prepaid gebruiken in alle winkels en webwinkels welke aangesloten zijn bij het netwerk van Mastercard.

– Verzekeringen

Verzekeringen biedt Buyway aan in verschillende soorten en maten. De Credit Protection verzekering is er om u te beschermen tegen werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden, diefstal of verlies van uw kaart en tegen het aankopen van goederen.

Safe Pocket is een verzekering waarmee u een garantie heeft op het verliezen van sleutels, het vervangen van uw kredietkaart, het zoekraken van identiteitspapieren en een overval bij de geldautomaat.

Buy Way Assistance is een verzekering voor wanneer u op reis bent, met de auto op pad bent of wanneer u juridisch of sociaal advies nodig hebt. De verschillende verzekeringen dekken u tegen uiteenlopende zaken. Buyway heeft de verschillende bundels bedacht om het verzekeren gemakkelijker te maken.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.