Cofidis

Cofidis is van oorsprong een Franse bank en maakt deel uit van de Otto Group. De bank is opgericht in 1982 en een samenwerkingsverband tussen Cetelem en 3 Suisses International. Cofidis is gespecialiseerd in kredietverlening en biedt deze dienst aan via de telefoon en het internet. De bank is actief in België, Frankrijk, Portugal, Spanje, Griekenland, Italië en Tsjechië.

Cofidis heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen de kredietverlening. De bank is oorspronkelijk opgericht om het voor klanten van 3 Suisses International mogelijk te maken termijnbetaling uit te voeren. Cofidis is continue bezig de activiteiten te ontwikkelen en vernieuwende kredietproducten aan te bieden. De onderneming heeft meer dan 600.000 klanten en heeft meer dan 500 miljoen euro aan krediet uitstaan.

Cofidis is een onderneming die bestaat uit ongeveer 350 medewerkers. Cofodis wil een klantgerichte en dynamische onderneming zijn om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Cofidis is continue opzoek naar nieuwe medewerkers om het team te versterken. Cofidis is een stevige, maar flexibele onderneming. Cofidis is dynamisch en vormt een sterk team, wat zich uit in het professionalisme van de medewerkers.

Cofidis is volledig gefocust op het verlenen van consumentenkrediet en ook in de slogan van Cofidis komt dit uitstekend tot uiting ‘Wij geven uw plannen alle krediet’. Wanneer u consumentenkrediet nodig heeft lijkt Cofidis het juiste adres. De website is overzichtelijk. Via de website kunt u de verschillende producten bekijken, een simulatie doen, de pluspunten van Cofidis ontdekken of op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Producten

De producten van Cofidis zijn onderverdeeld in zeven verschillende groepen. Cofidis biedt klanten de volgende producten:

– Geldreserve

Geldreserve is een lening waarbij u binnen 48 uur al geld zal ontvangen en in alle vrijheid geld kunt lenen. Geldreserve kunt u aanvragen van €500 tot €7.500.

– Lening op afbetaling

De lening op afbetaling is voor het financieren van een aankoop of project zonder het gebruik van het geld te verantwoorden. Een lening op afbetaling kan worden afgesloten tussen de €5.001 en €50.000.

– Autolening

Wilt u een auto kopen? Dan heeft Cofidis voor u een speciale autolening. De autolening is bedoeld voor de auto en af te sluiten tussen de €5.000 en €25.000. Dezelfde interest geldt voor een nieuwe of tweedehandswagen.

– Renovatie-lening

Wilt u een grote of kleine renovatie financieren bij Cofidis? Dan is er de renovatie-lening. De renovatie-lening kunt u afsluiten van €5.000 tot €50.000.

– Visa creditcard

Bij Cofidis kunt u ook een creditcard van Visa aanvragen. De creditcard is er voor alle aankopen via het internet of aankopen in de rest van de wereld.

– Hergroeperen van kredieten

Het hergroeperen van kredieten vormt vaak een oplossing wanneer iemand dreigt te overlijden. Uw naasten hebben hierdoor één soort krediet en direct zekerheid. Het hergroeperen van krediet kan tot €50.000.

– Partner Card

De Partner Card is een speciale betaalkaart waarmee u kunt betalen in de winkels van de 3 Suisses groep. De kaart zorgt voor een besparing op bestellingen en exclusieve aanbiedingen en kortingen.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.