Corona Direct

Corona Direct is de grootste verzekeraar van België. Corona Direct is een bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. Corona Direct was in 1974 de eerste verzekeraar in België. Corona Direct deelt de ruime ervaring graag met haar klanten.

Corona Direct is een pionier in de verzekeringen. In 2006 heeft Corona Direct als eerste verzekeraar bijvoorbeeld een autoverzekering per kilometer aangeboden en Corona Direct verraste ook met een speciale hondenverzekering. Corona Direct is een voordelige en veilige verzekeraar. Corona Direct werkt centraal vanuit één kantoor en kan op deze manier veel kosten besparen. Corona Direct bespaart veel kosten en kan hierdoor een lagere verzekeringspremie garanderen dan andere verzekeraars. Corona Direct heeft zich in haar bestaan gespecialiseerd in de basisverzekering die bijna iedereen nodig heeft. Corona Direct kan op deze manier altijd de beste voorwaarden en garanties geven.

Corona Direct is een verzekeraar die u instaat stelt om alles gemakkelijk via de telefoon of het internet te regelen. U kunt ons mailen of bellen voor persoonlijk advies. Corona Direct staat 24 uur per dag voor u klaar om advies en hulp te verschaffen.

Het is mogelijk om Corona Direct te bellen en te mailen voor vragen. Het is heel gemakkelijk om met Corona Direct in contact te komen en vaak wordt er binnen de kortste keren gereageerd op bijvoorbeeld een mail. Corona Direct heeft zich gespecialiseerd in verschillende soorten verzekeringsproducten welke verder worden uitgelegd onder het kopje ‘Producten’.

Producten

Corona Direct heeft gekozen om de verzekeringen in zeven voor u belangrijke groepen onder te verdelen. De verschillende groepen zullen hier besproken worden.

– Auto

Corona Direct biedt een kilometerverzekering voor de auto. Het is bij Corona Direct voordeliger wanneer u minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt. U bent bij Corona Direct verzekerd per kilometer. Ongeveer de helft van de Belgische automobilisten rijdt minder dan 15.000 kilometer. Wanneer u echt wanneer rijdt, kunt u tot 50% besparen op de autoverzekering.

– Woningverzekering
De woningverzekering van Corona Direct beschermt u beter dan een gewone brandverzekering. U bent ook verzekerd tegen stormschade en vandalisme.

– Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering bespaart u vrienden en familie veel financiële zorgen. Bij de uitvaartzekering kunt u de crematie of begrafenis al vooraf regelen. U weet met de uitvaartverzekering van Corona Direct zeker dat u laatste wensten worden gerespecteerd.

– Familieverzekering

Corona Direct biedt een uitgebreide familieverzekering. U bent op deze manier verzekerd voor alle schade die u zelf toebrengt of de schade die veroorzaakt wordt door uw huisdieren of familieleden.

– Hospitalisatieverzekering

De hospitalisatieverzekering is er wanneer u een bezoek moet brengen aan het ziekenhuis. U krijgt met de hospitalisatieverzekering tot €100 per dag terug.

– Hondenverzekering

Corona Direct betaalt uw onverwachte dierenartskosten. Denk aan scans, darmonderzoek of röntgenfoto’s die gemaakt moeten worden. U krijgt bij de hondenverzekering van Corona Direct ook een hondenpenning. U kunt uw huisdier hierdoor altijd weer terugvinden.

– Pechbijstand

Corona Direct stuurt u binnen 45 minuten naar de juiste monteur wanneer u auto ineens stilstaat of wanneer u een lekke band heeft. Wegtakelen is ook geen probleem, u krijgt op dit moment tevens een vervangwagen voor drie dagen.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.