Creditvite

Creditvite is een initiatief van Kris Boesmans. Kredieten en leningen zijn voor de bestuurder van Creditvite geen moeilijkheid. 16 jaar geleden heeft Kris Boesmans ervoor gekozen om de ervaring die hij opgedaan had in de bankenwereld in de praktijk te brengen. Hij besloot mensen te helpen met kredieten en leningen. De ervaring van Kris Boesmans wordt vandaag de dag gebruikt en inmiddels zijn er al meer dan 20.000 tevreden klanten geholpen. Kris Boesmans is niet alleen bestuurder van Creditvite, maar houdt ook van hardlopen en tijd spenderen met de familie. Creditvite is een persoonlijke onderneming met een duidelijke stempel van Kris Boesmans.

Producten

Creditvite stelt u instaat om voor verschillende doeleinden een lening af te sluiten. Onder dit kopje worden de verschillende mogelijkheden doorlopen om een duidelijk beeld te vormen.

– Autoleningen

Autoleningen zijn er voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen. Creditvite stelt u instaat om ook de BTW te laten voorfinancieren. U hoeft hierdoor helemaal niets te betalen en kunt alle bijkomende kosten plus de kosten van de auto laten voorfinancieren.

– Hypotheek

Voor de aankoop van een huis of appartement moet in veel gevallen een hypothecaire lening worden afgesloten. Creditvite biedt verschillende soorten hypotheken. U kunt met de hypotheek onroerende goederen van verschillende soorten aankopen, maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om het financieren van een stuk grond. U droom kan met de hypotheek van Creditvite snel werkelijkheid worden. Wanneer u niet over genoeg spaargeld beschikt kunt u met de leningen van Creditvite vaak alsnog onroerende goederen aankopen. De hypotheek laat u vervolgens de zorgeloze eigenaar worden van een appartement, huis, stuk grond of een ander soort onroerend goed.

– Speciale aanbiedingen

Creditvite is er ook voor de ondernemer. Creditvite is uw partner wanneer u zoekt naar mogelijkheden om te groeien, het bestaan van de onderneming te garanderen of om een investering waar te maken. Creditvite denkt graag met u mee en helpt u een passende oplossing voor uw probleem te vinden.
– Andere leningen

Creditvite biedt naast de bovenstaande leningen ook veel verschillende andere leningen aan. U kunt Creditvite bellen om uw wensen duidelijk te maken en Creditvite zal u vervolgens helpen om een passende oplossing te vinden.

De website van Creditvite stelt u instaat om direct inzichtelijk te krijgen wat er mogelijk is voor het verkrijgen van de juiste kredieten. Op de website is een gemakkelijk hulpmiddel te vinden waarmee u direct kunt berekenen wat de kosten van uw lening worden. Bent u content met de kosten voor de lening, de looptijd en de hoogte van het bedrag? Dan kunt u de lening direct gaan afsluiten.

De lening zal vervolgens vanaf de eerste maand na het afsluiten terugbetaald moeten worden. U kunt de lening stap-voor-stap terugbetalen en hoeft niet in één keer het gehele bedrag te voldoen. De leningen van Creditvite kunt u per maand aflossen. Maandelijks betaalt u een deel rente en een deel aflossing om van de lening af te komen.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.