Europ Assistance

Europ Assistance biedt een nieuwe generatie aan innoverende bijstandsdiensten. Uw vraag verandert met de tijd. Het is vandaag echter gewenst om volop te genieten van het leven en vooral plannen te maken. U wilt zich het liefst concentreren op uw woning, uw gezondheid en uw reizen. Europ Assistance begrijpt dit en heeft daarom de Care Services bedacht. De Care Services zijn een nieuwe generatie aan diensten die u op elk moment bijstaan. De Care Services doen dit in uw normale leven, maar ook op de meer uitzonderlijke momenten in uw leven.

Europ Assistance hecht niet alleen waarde aan de auto, maar ook aan de bestuurder en andere inzittenden. Care Services vinden zij belangrijk en daarom willen zij op deze manier over de waarde van u, uw inzittenden en het voertuig waken. Europ Assistance biedt verschillende aanbiedingen in de wereld van de autoverzekeringen.

Reizen is voor veel mensen heel belangrijk. Het is dan ook zo dat Europ Assistance speciale producten heeft ontworpen die uitstekend aansluiten op het gedeelte reizen in uw leven. Europ Assistance kan op deze manier de kosten voor repatriëring vergoeden en heeft nieuwe diensten ontwikkeld waardoor u op elk moment op deze juiste manier zal worden bijgestaan. Europ Assistance waakt elke dag en elk uur over uw onverwachtse kosten, het maakt niet uit waar ter wereld u bent.

Uw gezondheid is waarschijnlijk het belangrijkste goed waarover u beschikt. Europ Assistance ziet het als een uitdaging om zoveel mogelijk van uw medische kosten te vergoeden en het tarief van onze verzekering toch aantrekkelijk te houden.

Uw huis en familie zijn een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse leven. Zij hebben verschillende diensten ontwikkeld die onverwachtse gebeurtenissen een stuk dragelijker zullen maken. Zij waken dan ook over uw huis en uw gezien en maken uw dagelijks leven daardoor hopelijk lichter en eenvoudiger.

Producten

Uit de verschillende doelstellingen van Europ Assistance komen producten voort. De verschillende producten zullen hier besproken worden. U kunt op deze manier direct zien of er verzekering tussen zit die bij u past.

– Autoverzekering

De autoverzekering van Europ Assistance is niet zozeer gemaakt om de verzekering zo goedkoop mogelijk te houden. De verzekering is bedacht om u een gerust gevoel te geven en op een veilige en prettige manier de weg op te helpen. U bent bij het kopen van een auto verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Wanneer u kiest voor een autoverzekering bij Europ Assistance, kiest u voor een verzekering met veel service op de momenten dat u dat nodig heeft. Wanneer er iets gebeurt wordt u dan ook gerustgesteld en wordt u zo snel mogelijk weer op weg geholpen.

– Reisverzekering

Het is bij een reisverzekering belangrijk dat u altijd en overal aanspraak kunt maken op onze diensten. Zij zijn dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar, zodat u heb altijd kunt bereiken en zij u altijd kunnen helpen.

– Medische verzekering

De medische verzekering kent verschillende diensten waardoor u op een zo professioneel mogelijke manier geholpen gaat worden wanneer er sprake is van ziekte.

– Huis- en familieverzekering

Uw huis en familie is heel belangrijk voor u. Bij Europ Assistance zijn ze zich hiervan bewust en vergoeden verschillende vormen van onverwachtse kosten. Zo kunt u aanspraak maken op studiehulp, hulp bij verlies van sleutels of wanneer er juridische bijstand gegeven moet worden.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.