Ferratum

Ferratum group biedt kleine leningen en producten die hiermee te maken hebben aan particulieren van verschillende leeftijden en met een schoon kredietverleden.

In 2005 was Ferratum het eerste bedrijf dat het minilening concept bedacht had via de SMS. Ferratum heeft het concept gelanceerd in geheel Europa. Ferratum is op dit moment aanwezig in 20 landen en heeft al meer dan 1,5 miljoen klanten kunnen helpen. 220 medewerkers staan voor u klaar om gebruik te maken van de diensten van Ferratum. Ferratum heeft een duidelijk visie over de producten die zij aanbieden. De oprichter van Ferratum geeft aan dat Ferratum wordt gedreven door passie en ze het belangrijk vinden om via innovatie groei te bewerkstelligen. Het is het doel van Ferratum om in 2014 marktleider te zijn op het gebied van minileningen. Ferratum gelooft dat hun producten veel mensen kan helpen in veel verschillende landen.

Minileningen zijn meer dan geld. Ferratum wil de meeste eenvoudige manier in het aanbieden van leningen bieden en zorgen dat een klant altijd en overal een minilening kan aanvragen. Ferratum is actief onder verschillende namen in veel verschillende landen.

Producten

Minileningen kunt u aanvragen van €50 tot €800. De lening moet worden afgelost binnen 7, 21 of 30 dagen. De termijn hangt af van het bedrag dat bij Ferratum geleend zal worden. Het bedrag wat u kunt lenen hangt af van de kredietscore waarover u beschikt. De score wordt berekend naderhand van uw verleden en uw persoonlijke gegevens die u ons geeft. Zij berekenen deze score naderhand van uw leeftijd en postcode. Een nieuwe klant van Ferratum kan maximaal €200 lenen. Het kan ook gebeuren dat zij na onze kredietbeoordeling een lager bedrag aanbieden. Via de SMS laten zij dit weten. De bedragen vanaf €600 zijn beschikbaar wanneer u voor de vijfde keer gaat lenen bij Ferratum of al meer geleend heeft.

De kosten voor een minilening liggen tussen de €1 en €4. De kosten zijn afhankelijk van de looptijd en de hoogte van het bedrag dat u wilt lenen. Wanneer u een nieuwe klant bent komen hier bij Ferratum echter ook nog andere kosten bij. Identificeren kost bijvoorbeeld ook geld en wanneer u snel uitbetaald wilt worden vraagt Ferratum ook een extra vergoeding.

Per huishouden is het mogelijk om één lening af te sluiten bij Ferratum. Wanneer u een klein bedrag nodig heeft is dit bedrijf een absolute uitkomst. Natuurlijk zijn de kosten hoog, maar hiervoor wordt dan ook veel service verleend. Wanneer u zich aan de verschillende eisen houdt, blijven de kosten vaak echter beperkt en is het niet moeilijk om een kleine lening af te sluiten. Zorg ervoor dat u de lening binnen de gestelde termijn weer terugbetaalt, zodat de kosten niet hoger worden dan ze al zijn. Via de website van Ferratum kunt u meer informatie vinden.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.