ING

ING heeft de missie om toonaangevend te zijn in het begeleiden van klanten bij het maken van financiële keuzes. ING wil oplossingen bieden die afgestemd zijn op de behoeftes van de klant. ING wil dit bieden tegen concurrerende tarieven, met een groot gebruiksgemak en de juiste service.

Het is de strategie van ING om de klanten het juiste producten te kunnen bieden en op de zakelijke markt een grotere slag te gaan maken. De strategie van ING België is afgeleid van de strategie van de ING groep. De focus van strategie concentreert zich op verschillende gebieden. De belangrijkste focus ligt op het gebied van bankieren, levensverzekeringen, beleggen en pensioenen. Wanneer er gekeken wordt naar de producten van de ING klopt dit goed.

Producten

De ING levert producten in de categorieën dagelijks bankieren, lenen, sparen, beleggen, verzekeren en pensioenen.

– Dagelijks bankieren

De ING levert verschillende soorten zichtrekeningen en bijbehorende bankkaarten. Het wordt op deze manier mogelijk om het dagelijks bankieren uit te voeren. De ING biedt een gratis online zichtrekening. Echter biedt ING ook een groene zichtrekening en een jongerenrekening. Deze twee rekeningen zijn voor jongeren of de groene bankier.

– Kredietkaarten

Wanneer u zoekt naar een creditcard kunt u ook terecht bij de ING. U kunt bij de ING terecht voor Visa of voor Mastercard. De ING heeft ook een eigen flexibele kredietkaart waarvan u gebruik kunt maken.

– Lenen

Lenen kan eigenlijk voor vijf verschillende doeleinden. Wanneer u geld wilt lenen voor de woning, het voertuig, voor een geld reserve of voor andere doelen zit u bij ING op de juiste plaats. Via de website van de ING worden de verschillende leenvormen duidelijk uitgelegd en kan er op deze manier gemakkelijk een keuze gemaakt worden.

– Sparen

Sparen kan bij de ING op verschillende manieren. De ING heeft verschillende soorten spaarrekeningen. De spaarrekeningen zijn bestemd voor verschillende doelen en laten een verschil zien in rente en flexibiliteit. Wanneer u de verschillende spaarrekeningen van de ING naastelkaar legt, is het vaak al snel duidelijk welke spaarrekening het best bij u past. Op basis van de verschillende feiten kan er op deze manier snel een keuze gemaakt worden.

– Beleggen

Wilt u starten met beleggen? U kunt zelf aandelen kopen via de ING of uw geld door de ING laten beleggen. De ING biedt echter ook verschillende beleggingsverzekeringen waardoor u een bepaald gegarandeerd rendement zal gaan ontvangen.

– Verzekeren

Alle verschillende denkbare verzekeringen kunt u bij de ING verkrijgen. Of het nu gaat om een reisverzekering, een brandverzekering of bijvoorbeeld de overlijdensverzekering. De verschillende verzekeringen worden duidelijk toegelicht via de website van de ING.

– Pensioen

Wilt u een pensioen gaan opbouwen? De ING biedt verschillende manieren aan om te starten met het sparen voor uw pensioen. U kunt uw vermogen voor de toekomst zekerstellen bij de ING en hoeft u op deze manier niet langer zorgen te maken over de opgebouwde tegoeden. De ING adviseert wanneer u zelf niet weet wat u moet doen en u zich graag van advies laat voorzien.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.