Keytrade

Keytrade kiest er in 1998 voor om een Belgische belegginssite op te richten onder de naam VMS-Keytrade. De site had al snel een enorm succes. In 2002 kreeg VMS-Keytrade een bankstatuut en ging door de overname van Realbank over in de naam Keytrade Bank.

Keytrade maakt vandaag de dag deel uit van de Crédit Agricole groep en is één van de eerste bancaire groepen in Europa. De totale balans bestaat uit €913 miljard. Binnen de bancaire groep zorgt Keytrade dat ze volledig autonoom blijft en haar eigen filosofie nog steeds ten dienst stelt aan haar klanten. Keytrade op deze manier over alle middelen om te groeien op het gebied van internetbankieren. Keytrade is in België de marktleider op het gebied van online transacties als het om nieuwe producten en beleggingsproducten gaat. U geniet als klant van Keytrade van een grote schat aan kennis en stabiliteit.

Keytrade doet meer dan bankieren. Keytrade ondersteunt het UNICEF project ‘School for Africa’ en wil op deze manier een bijdrage leveren aan de droom van 650.000 kinderen uit Mozambique om naar school te gaan. School for Africa wil 200 nieuwe scholen bouwen en voorzien van potloden, schriften, rekentafels, schoolborden en boeken. De klanten van Keytrade kunnen gebruikmaken van de gelegenheid om afstand te doen van effecten aan dit project of door automatisch over te schrijven.

Producten

Beleggen, bankieren en verzekeringen zijn de belangrijkste producten die Keytrade aan haar klanten levert.

– Beleggen

Keytrade stelt haar klanten instaat om verschillende beleggingsproducten aan te kopen. Denk aan; aandelen, opties, warrants, turbo’s, fondsen, trackers, obligaties en meer gestructureerde producten. Beleggingsproducten kunt u bij Keytrade aankopen vanaf €7,50 per transactie. U kunt u eigen beleggingsrekening volledig gratis openen. U heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw effecten. U geniet continue van actuele updates en heeft wereldwijd toegang tot uw effecten.

– Bankieren

Bankieren kan bij Keytrade op verschillende manieren. Keytrade heeft verschillende spaarrekeningen en bankkaarten in het assortiment. Sparen kan voor de lange termijn of voor de korte termijn en bankkaarten zijn gratis. Bankkaarten heeft Keytrade in verschillende varianten. U kunt gebruikmaken van de gewone debetkaart, maar ook van de VISA of American Express.

– Verzekeringen

Keytrade helpt haar klanten ook aan verzekeringen. Keytrade biedt haar klanten een Keycapital Blue verzekering of een Keypension Blue verzekering. De eerste variant is een spaarverzekering met een hoog potentieel rendement, het rendement was in 2012 bijvoorbeeld 2,50%. De instapkosten zijn €0, u kunt de rekening online openen en er is een kapitaalgarantie van 100%.

Keytrade innoveert als het gaat om een spaarverzekering die volledig online beschikbaar. Het product is ontwikkeld door Delta Lloyd Life. In aanvulling van de reserve kan de spaarverzekering ook met overlijdensrisico worden afgekocht. De premie zal op dit moment worden afgetrokken van de reserve, op deze manier wordt de dekking gegarandeerd.

De Keypension Blue pensioenspaarverzekering is voor uw pensioen. De rekening kunt u online openen en garandeert u een fiscaal voordeel tot €283 in 2013. Er geldt voor de pensioenspaarverzekering 100% kapitaalgarantie.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.