Krediet Assistance

Waarschijnlijk blijft ook u niet gespaard voor kosten die zich plotseling voordoen. Het kan zijn dat de auto ineens vervangen moet worden of dat het huis nodig een renovatie nodig heeft. Het kan ook zo zijn dat u eindelijk eens een mooie reis wilt maken. Op veel momenten in uw leven kan het gebeuren dat u de behoefte heeft aan extra financiële ruimte. Natuurlijk kan u op dit moment de hand op de knip houden en sparen. U kunt ook een krediet afsluiten om uw dromen direct waar te maken. Het is via Krediet Assistance gemakkelijk om een lening af te sluiten in verschillende varianten.

Producten

Krediet Assistance heeft verschillende producten. De producten van Krediet Assistance zullen onder dit kopje verder worden besproken.

– Lenen voor alle doeleinden

Met een lening voor alle doeleinden hoeft u niet aan te geven waar u precies geld voor gaat lenen. U kunt de lening aannemen en vervolgens zal u maandelijks een bedrag aan rente en aflossing gaan betalen. U kunt tot €100.000 lenen wanneer u kiest voor een lening die voor alle doeleinden geschikt is. Een lening voor alle doeleinden kan om verschillende redenen gebruikt worden, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om al uw lopende leningen samen te nemen. U gaat op deze manier vaak minder betalen, omdat alle andere leningen direct worden afgelost. Wanneer u bedragen heeft openstaan op bijvoorbeeld de kredietkaart, is het absoluut aan te raden om te kiezen voor een lening voor alle doeleinden waarmee u vervolgens alle lopende leningen samen gaat nemen.

– Woonkrediet

Woonkrediet kunt u afsluiten wanneer u geld wilt lenen voor de woning. U kunt woonkrediet afsluiten wanneer u ontroerend goed gaat aankopen. Het hoeft dan ook niet alleen te gaan om een woning, maar kan ook gaan om bijvoorbeeld een stuk grond. Woonkrediet stelt u instaat om alle kosten inclusief de waarde van de woning te financieren. U kunt met woonkrediet tot 125% van de waarde van de woning financieren. U houdt op deze manier geld over voor een nieuwe keuken of andere aankleding van de woning.

– Autolening

Wilt u een nieuwe of tweedehandswagen aanschaffen? Dan is het mogelijk om een autolening af te sluiten. Een autolening stelt u instaat om een auto te kopen met een autolening en deze vervolgens per maand af te betalen. Het is niet noodzakelijk om een voorschot te geven wanneer u een auto mag kopen. U mag hier bij de autolening van Krediet Assistance zelf voor kiezen.

U kunt een autolening al afsluiten vanaf het bedrag van €3.750. De looptijd van de lening kan vanaf 36 maanden en u weet bij de autolening van Krediet Assistance vooraf wat u kunt verwachten. U kunt bij Krediet Assistance rekenen op de beste tarieven binnen de markt. Wilt u weten wat een autolening per maand gaat kosten? Via de website van Krediet Assistance kunt u dit vooraf berekenen. U kunt de kredietaanvraag via het internet doen en ontvangt na de kredietaanvraag snel aanvullende informatie.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.