Kredietpartner

Kredietpartner is een onderneming die wordt geleid door Kris Boesmans. Kris Boesmans heeft jaren ervaring opgedaan binnen de banksector en besloot 16 jaar geleden een eigen weg in te slaan met Kredietpartner. De professionele en klantgerichte aanpak heeft ervoor gezorgd dat Kris Boesmans een betrouwbare verstrekker van leningen is. Kris Boesmans heeft in totaal al 40.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Kris Boesmans is niet alleen actief als ondernemer, maar ook als sportman. Kris Boesmans houdt van hardlopen en besteedt hier veel tijd aan. Kris Boesmans is daarnaast een echte familieman en vindt het heerlijk om tijd met zijn familie door te brengen.

Producten

Kredietpartner biedt verschillende soorten leningen. Onder dit kopje worden de leningen besproken.

– Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een lening waarmee u op afbetaling geld kunt lenen. De persoonlijke lening is er van €500 tot €90.000. U hoeft voor de persoonlijke lening geen verantwoording af te leggen en kunt zelf bepalen waaraan het bedrag besteed gaat worden. U kunt het bedrag gebruiken voor al uw persoonlijke uitgaven.

– Vakantie

Wilt u eindelijk eens genieten van een prachtige vakantie? Met een lening op afbetaling wordt het mogelijk om geld te lenen voor de vakantie. De lening hoeft niet alleen aan de vakantie besteed te worden, u bepaalt zelf waar u het geleende bedrag een besteedt.

– Woning of renovaties

Een lening op afbetaling is een lening waarvan u zelf kunt bepalen waaraan deze besteed wordt. Het is met deze lening dus ook mogelijk om uw woning of renovatie te financieren. Kredietpartner overlegt met u welk bedrag u kunt lenen voor uw woning of renovatie.

– Huwelijk en feesten

De persoonlijke lening stelt u instaat om zelf te bepalen waaraan u het geleende bedrag geeft. Wilt u trouwen of een andere belangrijk feest geven? Dan kan het noodzakelijk zijn om een persoonlijke lening af te sluiten. Neem contact op met Kredietpartner om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

– Autolening

U hoeft voor de lening op afbetaling geen verantwoording af te leggen. Wilt u een nieuwe of tweedehandswagen kopen? Dan is de lening op afbetaling mogelijk de oplossing om uw aankoop binnen bereik te brengen.

– Groeperen van kredieten

Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u meerdere leningen lopen? Dan kan het gemakkelijk zijn om alle kredieten te groeperen. In veel gevallen kunt u ook veel geld besparen door kredieten te groeperen. Laat u adviseren door Kredietpartner om meer te weten te komen over het groeperen van kredieten.

– Ondernemers

Als ondernemers is het niet altijd gemakkelijk om de geldstromen op pijl te houden. Wilt u een investering doen? Dan kan kredietpartner u ook als ondernemer van dienst zijn.

– Hypothecaire lening

De hypotheek is een lening waarvan het huis als onderpand dient. Wanneer u uw droomhuis of appartement wilt kopen, kunt u geadviseerd worden door Kredietpartner. De hypothecaire lening wordt met een vast bedrag per maand terugbetaald. Kredietpartner levert niet alleen de hypotheek, maar geef ook advies.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.