Lynx

Lynx noemt zichzelf een specialist in beleggen via het internet. Lynx geeft de particulier belegger de mogelijkheid om te handelen op meer dan 100 beurzen in 19 landen. Lynx biedt deze dienst aan tegen scherpe tarieven.

Lynx is een bedrijf dat is gestart in 2006 en sinds 2007 actief is op de Nederlandse markt. Het grote succes in Nederland heeft Lynx doen besluiten dat het ook noodzakelijk is om de diensten in het buitenland aan te bieden. Sinds 2008 is Lynx ook actief in België en Duitsland. In 2012 heeft Lynx tevens een kantoor in Tsjechië geopend.

Lynx heeft gezorgd dat de particuliere belegger tegen zeer scherpe tarieven wereldwijd kan beleggen via het internet. Lynx geeft haar klanten toegang tot beurzen in Europa, Azië en Noord-Amerika. Lynx heeft de markt voor het online beleggen opengebroken en loopt voor op de andere online beleggingsbanken.

Lynx is gevestigd in Amsterdam en actief met de onderneming die Interactive Brokers Limited heet. Lynx beschikt over alle vereiste vergunningen en staat onder het toezicht van de AFM en de Nederlandsche bank. Het Duitse kantoor van Lynx is te vinden in Berlijn, het Belgische kantoor is te vinden in Gent. Lynx is in Nederland actief als een Besloten Vennootschap als een beleggingsonderneming. Lynx vindt veiligheid en bescherming heel belangrijk. Lynx beschikt dan ook over alle vereiste vergunningen en doet er alles aan om aan de gestelde regels te voldoen. Lynx vindt service heel belangrijk en heeft dit binnen de onderneming hoogt in het vaandel staan. Binnen verschillende onderzoeken komt de waardering van deze service duidelijk naar voren. Lynx wil de klanten zoveel mogelijk handelsmogelijkheden bieden voor zo laag mogelijke tarieven. Lynx wil op deze manier continue voorop blijven lopen in de wereld van het online beleggen.

Producten

Binnen Lynx kan er gekozen worden voor één soort product en dat is de effectenrekening. Wanneer u de effectenrekening opent zal u direct van start kunnen met de effectenrekening en ontvangt u 14 onmisbare tips om een debacle op de beurs te gaan voorkomen. Lynx biedt scherpe tarieven, veel informatie via de website, gratis webinars, een uitstekende service, een professioneel handelsplatform, toegang tot de Lynx university, snelle en deskundige service en de mogelijkheid om veel verschillende soorten beleggingsproducten te gaan kopen.

De website van Lynx is duidelijk en overzichtelijk en het is gemakkelijk mogelijk om direct een effectenrekening te gaan openen. De verschillende tarieven zijn op een gemakkelijke manier in een tabel gezet, zodat de tarieven te vergelijken zijn met die van andere online brokers. U kunt de tarieven op deze manier zelf vergelijken en hoeft nooit teveel te betalen. Weet u nog niet zeker of u een effectenrekening wilt openen? Dan kunt u ook een informatiepakket aanvragen en op deze manier achterhalen wat er bij Lynx allemaal mogelijk is.

Neem een kijkje op deze website van Lynx om met eigen ogen te bekijken welke diensten Lynx levert en wat dit voor jou kan betekenen.

Geef een antwoord

Let op: geld lenen kost ook geld.