MoneYou

MoneYou is een handelsnaam van de ABN AMRO bank. De hoofdzetel is te vinden in Amsterdam. ABN AMRO is één van de grootste banken binnen Europa en beschikt wereldwijd over meer dan 24.000 medewerkers. ABN AMRO biedt via MoneYou spaarproducten aan met aantrekkelijke rentetarieven. Mensen kunnen op deze manier flexibel bankzaken doen en het heft in eigen hand nemen.

Het Nederlandse garantiestelsel zorgt ervoor dat uw spaartegoeden bij ABN AMRO bank worden gegarandeerd tot €100.000 per persoon. Uw spaargeld staat hierdoor veilig bij de ABN AMRO bank en is altijd gegarandeerd. De spaarrekeningen die MoneYou in België aanbiedt, zijn gemakkelijk te begrijpen. U heeft op deze manier een duidelijk inzicht in uw gespaarde tegoeden. U kunt gemakkelijk zien welke rente u al verworven heeft en hoeveel rente u kunt verdienen als u uw geld tot het einde van het jaar laat staan. MoneYou is er voor mensen die de grip willen houden op hun geld. Spaarders van MoneYou kunnen de spaarrekening goed beheren en onder controle houden.

MoneYou probeert zich te richten op de essentie. Er zijn steeds meer mensen die de spaarrekening via het internet willen beheren, maar het gaat om geld sparen. MoneYou begrijpt dat dit belangrijk is en het openen, beheren en sluiten van een rekening kan dan ook volledig online. U hoeft op deze manier geen tijd te verspillen, maar houdt zich uitsluitend bezig met het sparen van geld. Uw spaarrekening is via MoneYou altijd en overal beschikbaar en ook via de smartphone of tablet.

Producten

MoneYou biedt twee verschillende producten en probeert het sparen op deze manier duidelijk en overzichtelijk te houden.

– Flex sparen

Flex sparen geeft je een basisrente van 1,50% en een getrouwheidpremie van 0,40%. Flex sparen is de ideale manier van sparen wanneer u flexibel bent in het opnemen en storten van geld op de spaarrekening. De basisrente ontvangt u direct wanneer u geld stort op de spaarrekening. Wanneer u het geld een jaar laat staan ontvangt u ook 0,40% getrouwheidspremie als een soort bonus. Het openen, beheren en sluiten van een spaarrekening gebeurt 100% online. U krijgt dan ook direct toegang tot uw beveiligde pagina’s en ziet vanuit een duidelijke structuur hoeveel rente u heeft en hoeveel u nog zal ontvangen.
– Plus sparen

Plus sparen is aantrekkelijk wanneer u een tijdje geen gebruik hoeft te maken van uw gelden. De basisrente bij Plus sparen bedraagt 0,95% en de getrouwheidspremie 1,25%. Wanneer u spaargeld langer op de rekening laat staat zal er bij Plus sparen meer rendement worden behaald. Haalt u vaak geld van de spaarrekening af en plaatst u er later weer geld bij? Dan zal de getrouwheidspremie lager uitvallen en kan het verstandiger zijn om te kiezen voor Flex sparen. De Plus sparen en Flex sparen spaarrekeningen vallen allebei onder het Nederlandse garantiestelsel. Het is op deze manier gegarandeerd door de Nederlandse overheid dat u uw geld niet zal verliezen. U geld is gegarandeerd tot €100.000 per persoon en per instelling.

Geef een antwoord

Let op: geld lenen kost ook geld.