Rabobank

Rabobank is één van de sterkste en veiligste banken ter wereld. De bank is in 1896 opgericht als boerenleenbank. De Rabobank is uitgegroeid tot één van de grootste financiële spelers ter wereld. De Rabobank is de grootste bank van Nederland, wereldwijd actief in 45 landen en telt meer dan 50.000 medewerkers. In België zijn hiervan 250 medewerkers actief binnen verschillende ondernemingen van de Rabobank.

Het Global Finance Magazine plaatst de Rabobank al meer dan 10 jaar op rij in de top 10 van de meeste veilige banken ter wereld. Het gaat bij Rabobank om eerlijkheid, betrokkenheid en respect. De woorden betekenen niets zonder actie, maar deze principes komen wereldwijd tot uitdrukking binnen de Rabobank. Verantwoord ondernemen is voor de Rabobank heel belangrijk. In 2003 werd de Rabobank bekroond tot de meeste verantwoorde bank in Europa en de tweede ter wereld. Rabobank draagt ook haar steentje bij in ontwikkelingslanden. Rabobank probeert haar dienstverlening dan ook aan te bieden in de landen waar deze dienstverlening nog niet voldoende is.

Rabobank België stond als online bank model voor Rabobank in Ierland, Nieuw-Zeeland, Australië, Duitsland en Polen.

Producten

Rabobank is een online bank zonder kantoren. De focus op een aantal producten maakt het mogelijk om klantvriendelijk te zijn en kost efficiënt. Rabobank België probeert op deze manier alles in het werk te stellen om u beter te maken.

– Rabobank Spaarrekening

De gratis spaarrekening is iets waar de Rabobank trots op is. In België vertrouwde al meer dan 220.000 mensen hun geld toe aan de Rabobank. De Rabobank probeert een hoge rente te koppelen aan zoveel mogelijk flexibiliteit.

– Rabo Plus Account

De Rabo Plus Account is een oplossing voor het deel van uw spaargeld dat een tijd niet gebruikt gaat worden. U krijgt op deze manier meer rente op de langere termijn.

– Rabo Gift Account

De Rabo Gift Account is een spaarrekening die speciaal gemaakt is om te sparen voor iemand anders. De Rabo Gift Account zorgt voor een maximale flexibiliteit en de optimale beloning, omdat u voor een langere tijd gaat sparen.

– Rabo Junior Account

De spaarrekening is een klassieke spaarrekening voor de kinderen. De rekening kan geopend worden door de ouders of voogd. De rekening biedt de bescherming voor het geld van uw kind en stelt u instaat om dit geld te beheren. De Rabo Junior Account wordt overgedragen aan de minderjarige op de dag dat hij of zij meerderjarig wordt.

– Rabo Business Account

De Rabo Business Account is er wanneer uw bedrijfsleider bent of beheerder van een vzw. Met de Rabo Business account kunt u het geld op een uitstekende manier beheren. U bent zeer flexibel en geniet van een mooi rendement.

– Rabo Termijnrekening

Wilt u voor een langere periode sparen? Dan is de termijnrekening de oplossing. U kiest zelf een looptijd en ontvangt een vaste rente.

– Pensioensparen

Wilt u sparen voor het pensioen? Bij de Rabobank is deze spaarrekening dan de beste oplossing. U spaart via drie pensioenfondsen die bij u passen.

– Beleggen

Het is bij de Rabobank ook mogelijk om te beleggen. U kunt aandelen bij een beleggingsfonds kopen of kiezen voor obligaties.

Geef een antwoord

Let op: geld lenen kost ook geld.