Record Bank

Record Bank biedt het volledige pakket aan dagelijks bankieren, biedt verschillende spaarproducten en leningen op maat. Record Bank is er voor u en uw geld. Bij Record Bank geloven ze dat een bank niet alleen om geld draait. Record Bank gaat over uw wensen, uw dromen en uw ambities.

De CEO van Record Bank geeft aan dat Record Bank staat voor transparante producten. Record Bank vindt het belangrijk om aan de belangrijkste financiële behoeftes van de consument te kunnen voldoen. Klanten stellen de eenvoudige zienswijze op prijs en daarom groeit Record Bank volgens de CEO jaar op jaar. Record Bank is in een korte tijd snel gegroeid. Record Bank is een onderneming van de ING en focust zich op de Belgische markt. Zelfstandigen, kleine bedrijven en particulieren kunnen bij de Record Bank terecht voor het dagelijks bankieren en voor aanverwante diensten.

Record Bank heeft ook in de moeilijke tijden kunnen groeien. Record Bank biedt uitsluitend degelijke producten aan en dat spreekt de klant aan. De spaarrekeningen, bankrekeningen en leningen zijn hier allemaal goede voorbeelden van.

Producten

Record Bank biedt verschillende producten. Record Bank helpt u aan producten die te maken hebben met bankieren, sparen, lenen en beleggen.

– Bankieren

Het is bij Record Bank mogelijk om een gratis rekening te openen. Op dit moment ontvangt u gratis een bankkaart en een Visa-kaart. U kunt vanaf dat moment ook bankieren via de computer. De rekening kent geen beheers- of transactiekosten. Kredietkaarten kunnen bij Record Bank worden gebruikt van de Visa. Wanneer u van extra financiële ruimte wilt genieten, is een kredietkaart een welkome oplossing.

– Sparen

Sparen kan via de Record Bank op verschillende manieren. U kunt sparen voor de korte termijn, de lange, maar ook voor bijvoorbeeld uw pensioen. Wanneer u een normale spaarrekening wilt afsluiten kunt u het best kiezen tussen de webspaarrekening en de platinum-spaarrekening. De verschillende rekeningen verschillende in rente en flexibiliteit. Hoe meer rente, hoe minder flexibel de spaarrekening is. U kunt ook een termijnplaatsing doen of voor uw pensioen sparen. U zal op dit moment een hogere vergoeding aan rente ontvangen op uw spaargeld.

– Beleggen

Beleggen kan met een vast rendement. U kunt op deze manier 100% veilig beleggen. Het is ook mogelijk om te beleggen in één van de beleggingsfondsen van de ING, op dit moment loopt u meer risico, maar kunt u ook meer verdienen.

Via een Record Bank effectenrekening kunt u zelf aandelen en obligaties aankopen. Record Bank rekent geen bewaarloon en zorgt voor een correcte en snelle betaling van uw gelden. U kunt ook sparen voor uw pensioen met een beleggingsrekening. Bezoek de website van Record Bank om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

– Lenen

De Record Bank biedt verschillende leningen. Record Bank biedt renovatieleningen, energiekrediet, woonleningen, overbruggingskrediet, financiering voor de auto/motor of een persoonlijke lening op afbetaling. U hoeft op dit moment niet aan te geven wat u met de gelden gaat doen.

Geef een antwoord

Let op: geld lenen kost ook geld.