Zichtrekening

Tegenwoordig zijn veel zichtrekeningen gratis. Wij zetten de beste zichtrekeningen op een rijtje.

Wil je zichtrekeningen vergelijken, bijvoorbeeld omdat je van plan bent om een nieuw betaalpakket aan te schaffen? Zorg ervoor dat je er op zoveel mogelijk verschillende plaatsen mee kunt betalen. Het is daarnaast zelfs mogelijk om een kleine rente te ontvangen, of een bedrag per verrichten te krijgen. 

Gemak van betalen

Op het moment dat je zichtrekeningen gaat vergelijken is het vooral interessant om naar het gemak van betalen te kijken. Kun je gemakkelijk online inloggen en kun je daarnaast ook sparen en beleggen bij dezelfde bank? Krijg je een bepaalde vergoeding per verrichting die je doet, of krijg je een klein percentage aan rente? Dit zijn belangrijke zaken, waarmee je de verschillende zichtrekeningen kunt vergelijken. Zorg ervoor dat je de meest interessante zichtrekening kiest, waarmee je een leuk bedrag kunt verdienen of waarmee je in ieder geval het gemak hebt om overal betalingen te kunnen doen die je wenst.


One Response to Zichtrekening

  1. Gerben schreef:

    Kan er een overzicht van banken bijgeplaatst worden, juist voor hetgeen hier omschreven bezoek ik de site. Wat zijn overigens zoektermen van andere bezoekers, wat vind ‘men’ belangrijk om te vergelijken (welke verrichtingen).

Geef een antwoord

Let op: geld lenen kost ook geld.