Advies

Je huidige lening omzetten? De opties zijn eindeloos!

lening omzettenWil jij je huidige lening omzetten?

Heb je een lening voor doorlopend krediet op je nieuwe zetel of TV genomen en wil je van leenvorm veranderen? Of heb je juist een persoonlijke lening afgesloten voor de koop van die mooie droomreis of een prachtige nieuwe auto en je wilt deze omzetten naar een doorlopend krediet?

Soms kan het voordelig zijn om je huidige leningen te veranderen van vorm. Bekijk daarom eens kritisch naar je huidige leningen, zet ze eens op een rij en bekijk of de leenvorm nog bij je past. Wij kijken graag met je mee en zetten de voor- en nadelen voor je onder elkaar zodat jij een goede afweging kunt maken over het omzetten van je lening.

Lees meer

Voeg verschillende leningen samen en betaal minder af

dure aankoop leningWil jij een dure aankoop doen?

Of het nu is voor een nieuwe badkamer, auto of verbouwing, veel mensen hebben vandaag wel één of meerdere leningen ergens lopen. Helaas komt het vaak voor dat er teveel wordt betaald voor al deze leningen. Menigen weten niet dat het wel eens een stuk voordeliger kan zijn om de verschillende leningen te laten samenvoegen in één grote lening.

Ben je benieuwd hoe dit zit? Lees gauw hieronder verder en ontdek hoe je geld kunt besparen op jouw leningen!

Lees meer

Vier tips bij het kiezen van de juiste lening

geld lenen vergelijkenWil jij een lening aangaan? Geld lenen wordt over het algemeen als iets negatiefs gezien. Men vindt dit vaak gevaarlijk en het is iets dat mensen eigenlijk liever niet doen. Echter is het in sommige gevallen noodzakelijk om een lening af te sluiten. Denk hierbij wanneer je een huis koopt of een bedrijfspand. In veel gevallen kan je dit geld niet zelf neerleggen en daarom zal je een lening af moeten sluiten. 

Lees meer

Let op: geld lenen kost ook geld.