De top 10 beste banken als het gaat om lenen

Banken Vergelijken

Heb je iedere maand wat maand over aan het einde van je salaris? Of ben je van plan binnenkort een wat grotere uitgave te doen? Bekijk dan de mogelijkheden tot geld lenen eens. Wij hebben voor je de top 10 beste banken als het gaat om lenen op een rij gezet met hun belangrijkste voordelen. Zo kun jij gemakkelijk zien wat het beste aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Doe er je voordeel mee!

Nummer 1:

We beginnen bij misschien wel een van de meest bekende banken, namelijk BNP Paribas Fortis. Hier kun je leningen voor een voertuig, een woning of een persoonlijke lening voor andere persoonlijke projecten krijgen. Het grootste voordeel van BNP is dat ze zowel beschikken over een overzichtelijke website als over fysieke kantoren waar je advies kunt krijgen. De leenvoorwaarden zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Nummer 2:

Beobank adverteert met een zeer vlotte afhandelingsperiode. Dus heb je enige spoed met het afsluiten van een lening? Bekijk dan eens of de leningen van Beobank iets voor jou zijn. Zij hebben specifieke leningen voor de auto, renovatie, woning en andere persoonlijke doelen.

Nummer 3:

Argenta beschikt over een breed scala aan specifieke leningen die gekoppeld worden aan een bepaald doel. Zoals een fietslening, autolening, motorlening of een renovatielening. Het voordeel daarvan is dat Argenta speciale rentepercentages kan aanbieden die scherp zijn afgestemd op jouw leendoel. Let wel, je kunt deze lening dan vaak niet gebruiken voor een ander doel. In dat geval past een persoonlijke lening beter bij jouw wensen.

Nummer 4:

NIBC bank. Hier kun je terecht voor al je hypotheekvragen en wensen voor het kopen van een woning. Extra voordeel is dat je op de website een heel handige hypotheekberekening kan doen waarin je snel en eenvoudig je maximale hypotheeksom berekent. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Nummer 5:

Ook bij KBC kun je terecht voor een lening voor een voertuig, woning of zelfs een vakantielening. Daarnaast beschikt de website van KBC over een live chat waaraan je al je vragen kunt richten. Bijzonder aan deze chatfunctie is dat je er op werkdagen tot 22 uur terecht kunt en zelfs op zaterdag je vragen kunt stellen. Heel gemakkelijk!

Nummer 6:

Bij Aion bank kun je profiteren van een all-in service. Je kunt er bankieren, beleggen, sparen, investeren en natuurlijk lenen. En dat allemaal digitaal binnen 1 app! Je leenaanvraag kun je gemakkelijk digitaal indienen en je hebt binnen 10 minuten antwoord. Zij bieden persoonlijke leningen aan tussen de €3000 en €35000.

Nummer 7:

Belfius mag in dit lijstje niet ontbreken. Hier kun je diverse leningen aangaan voor privédoeleinden. Daarnaast bieden zij een budgetline aan waardoor je over een geldreserve kunt beschikken indien nodig. Ideaal voor als je nog niet precies weet hoeveel geld je nodig hebt en waarvoor, maar een extra geldbuffer wilt.

Nummer 8:

Rabobank krijgt op internet de hoogste beoordeling, dus zeker een speler om rekening mee te houden. De Rabobank is in België een volledige internetbank waardoor de kosten laag kunnen blijven. 

Nummer 9:

ING is van oorsprong een Nederlandse bank, maar ook in België bieden zij hun diensten aan. De ING onderscheidt zich met name door het digitaal bankieren. Zij beschikken over een zeer goed werkende applicatie voor op je smartphone. Zo heb je altijd overzicht over je leningen.

Nummer 10:

De laatste, maar zeker niet de minste op deze lijst is Bpost. Hou je van zakelijk en overzichtelijk? Dan ben je bij Bpost bank aan het juiste adres. Zij streven naar eenvoud en transparantie. Wel zo prettig bij het aangaan van een lening. Bovendien kun je bij Bpost zeer laagdrempelig een persoonlijke afspraak maken om je opties te bespreken.

Social tagging: > > > > > > > > > > >

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.