Hoe werkt het Spaar en Pluk programma?

 

spaar en pluk

Met het Spaar en Pluk programma krijg je 1 punt voor elke betaling van minimum 25 euro met je Visa kaart of MasterCard. Heb je 5 punten, dan ontvang je een Spaar&Pluk cheque. Die kan je dan inwisselen voor korting bij meer dan 100 deelnemende handelaars. Deelname aan het Spaar en Pluk programma is gratis. Je moet wel voor een minimumbedrag aankopen om je Spaar&Pluk voucher te kunnen inwisselen.

Er zijn ook andere spaarprogramma’s dan Spaar en Pluk, vaak met betere voordelen en spaarprogramma’s, waarmee je veel korting krijgt, punten spaart en geld verdient!

Klik hier om kredietkaarten (en spaarprogramma’s) te vergelijken.

 

Een kredietkaart nodig? Wij vergeleken het aanbod aan kredietkaarten van alle banken in België: 38 in totaal. Daar haalden we de beste kredietkaart uit: lage jaarlijkse kosten, flexibel in gebruik, met een goed spaarprogramma en bijkomende voordelen.

beobank-kredietkaarten-smalDe winnaar: Record Bank Visa

Waarom bevelen wij de Record Bank kredietkaarten aan?

  • Lage jaarlijkse bijdrage
  • Hoge kredietlimiet (standaard tot 3000 euro)
  • Niet verplicht om ook een zichtrekening te openen
  • Niet verplicht om te betalen via domiciliëring
  • Aankoopverzekering + verlengde garantie op elke aankoop
  • Punten sparen, cashback korting, extra voordelen!

 

Betaling of geldafhaling

Het Visa Spaar en Pluk programma zorgt ervoor dat je voor iedere verrichting met je kredietkaart een punt kunt ontvangen. Iedere keer dat je met je kredietkaart een betaling of geldafhaling (minimaal €25) doet, zal je een punt krijgen. Deze punten verzamel je automatisch, waardoor je dit zelf niet in de gaten hoeft te houden. Het Visa Spaar en Pluk programma houdt voor je bij hoeveel punten je tot op dat moment hebt en zorgt er daarmee voor dat je ongemerkt voor korting spaart. Je hoeft hier niet voor te betalen en na het online inschrijven worden de punten automatisch voor je bijgehouden.

5 punten inwisselen

Zodra je 5 punten hebt verzameld met het Visa Spaar en Pluk programma, kun je gebruik gaan maken van de korting. Je ontvangt op dat moment een Spaar en Pluk aankoopcheque. De cheque heeft een waarde van €5, waardoor je de mogelijkheid hebt met korting aankopen te doen. De cheque wordt automatisch per post naar je verstuurd, waardoor je ook daar geen omkijken naar hebt. Het is in plaats daarvan voldoende om de aankopen te doen met je kredietkaart, op het moment dat je bent aangemeld voor het Visa Spaar en Pluk programma.

Korting op je aankopen

Zodra je de cheque in handen hebt kun je hiermee een aankoop doen. Je kunt terecht bij een groot aantal partners in België, waardoor je een aankoop kunt doen die je toch al van plan was. Zij aanvaarden 1 cheque per €25 of per €50, afhankelijk van de voorwaarden die ze hieraan stellen. Bovendien kun je maximaal gebruik maken van 4 cheques per aankoop, of een onbeperkt aantal cheques per aankoop. Lees de voorwaarden van de partner vooraf goed door en zorg er op die manier voor dat je een leuke korting krijgt op basis van het Visa Spaar en Pluk programma.

Online inschrijven

Wil je ook deelnemen aan het Visa Spaar en Pluk programma? Je kunt je hier gewoon online voor inschrijven. Geef je gegevens door, zodat VISA je aan kan melden voor het programma en je hier direct mee van start kan gaan. Op het moment dat je de cheques hebt ontvangen en je er gebruik van wilt maken kun je de deelnemers herkennen aan de logo’s, die aangeven welke voorwaarden de partners hanteren. Wat dat betreft werkt het Visa Spaar en Pluk programma automatisch en op een heel soepele manier, zodat je voortaan op tal van plaatsen een leuke korting ontvangt.

>> Online een kredietkaart aanvragen duurt maar 5 minuten!

Social tagging: > > > >

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.