Waar kan ik een Prepaid Mastercard of Prepaid VISA kaart kopen?

Je kunt de prepaid Mastercard of VISA kredietkaart op een aantal verschillende plaatsen kopen. Bovendien hoef je daar de deur niet langer voor uit, aangezien je in de meeste gevallen gewoon online terecht kunt. Dit zorgt ervoor dat je de kredietkaart eenvoudig aan kunt vragen en je er over een paar dagen al gebruik van kunt maken.

 

Een kredietkaart nodig? Wij vergeleken het aanbod aan kredietkaarten van alle banken in België: 38 in totaal. Daar haalden we de beste kredietkaart uit: lage jaarlijkse bijdrage, flexibel in gebruik, met een goed spaarprogramma en bijkomende voordelen.

beobank-kredietkaarten-smalDe winnaar: Record Bank Visa

Waarom bevelen wij de Record Bank kredietkaarten aan?

 • Lage jaarlijkse bijdrage
 • Hoge kredietlimiet (standaard tot 3000 euro)
 • Niet verplicht om ook een zichtrekening te openen
 • Niet verplicht om te betalen via domiciliëring
 • Aankoopverzekering + verlengde garantie op elke aankoop
 • Punten sparen, cashback korting, extra voordelen!
 •  

  Uiteraard hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke kredieten of bijkomende kosten. In plaats daarvan plaats je geld op de prepaid Mastercard of de VISA kredietkaart, zodat je dit vervolgens uit kunt geven op de manier die je wenst.

  VikingCard

  Je kunt de prepaid Mastercard of VISA kredietkaart allereerst aanschaffen bij VikingCard. Je hebt online de mogelijkheid om de kaart aan te vragen, door simpelweg je gegevens op te geven. Op basis daarvan ontvang je een kaart, waar je direct mee kunt betalen. Maak het geld over naar een speciale rekening, zodat het op de kaart terecht zal komen. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel geld je daarvoor wilt gebruiken. Dit bedrag kun je vervolgens uitgeven op de manier zoals je wenst, waardoor je op een veilige wijze zorgt voor een prepaid creditcard.

  Axa

  Ook bij Axa heb je de mogelijkheid om een VISA kredietkaart of een prepaid Mastercard aan te vragen. Dit werkt op een vergelijkbare manier, aangezien het voldoende is om online je gegevens door te geven. Vervolgens zal je de kaart thuis ontvangen, waardoor je er gebruik van kunt gaan maken. Gebruik de kaart om onderweg of in het buitenland betalingen te doen, of doe dit online op het moment dat je alleen met een kredietkaart kunt afrekenen. Zorg ervoor dat er vooraf voldoende geld op je prepaid Mastercard of VISA kredietkaart staat, zodat je de uitgave kunt doen die je wenst, maar je niet het risico loopt teveel geld uit te geven.

  Bpaid

  Ten derde kun je voor de prepaid Mastercard of de VISA kredietkaart terecht bij Bpaid. Je kunt hier gewoon online een kredietkaart aanschaffen, zonder dat je daar een bestaande kredietkaart voor nodig hebt. Vervolgens kun je gebruik maken van bijvoorbeeld het ruime netwerk waarin de Mastercard aanvaard wordt. Je kunt op een veilige manier betalen en je kunt er daarnaast voor zorgen dat je het budget goed in de gaten kunt houden. Wat dat betreft brengt de prepaid Mastercard net als de VISA kredietkaart een aantal belangrijke voordelen met zich mee.

  Online

  Aangezien je de online kredietkaarten gewoon eenvoudig aan kunt vragen, hoef je hier maar weinig tijd in te steken. De aanbieders zullen geen kredietcheck voor je uitvoeren, aangezien je zelf kunt bepalen hoeveel je maximaal uit wenst te geven met de kaarten. Het is niet mogelijk om krediet op te bouwen, waardoor je niet in hoeft te zitten over de eventuele rente of andere bijkomende kosten waarmee je te maken krijgt. In plaats daarvan kun je de voordelen van een Mastercard of VISA kredietkaart genieten, terwijl je aan de andere kant niet het risico loopt om schulden te maken.

  Start hier je aanvraag voor een lening!

  Social tagging: > > > > > >

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.