Bestaat er een kredietkaart voor studenten?

kredietkaart-studenten

Ben je als student op zoek naar een kredietkaart, bijvoorbeeld om over de grens betalingen te kunnen doen? Op het moment dat je aan kunt tonen dat je studeert aan een hogeschool of universiteit heb je bij Beobank de mogelijkheid om een kredietkaart aan te vragen. Het gaat om een kaart van VISA of Mastercard, waarmee je zowel binnen België als in de rest van Europa en over heel de wereld betalingen kunt doen. Ook kun je er op internet mee betalen, waardoor je voortaan de vrijheid hebt om af te rekenen hoe en waar je dat maar wilt.

 

Een kredietkaart nodig? Wij vergeleken het aanbod aan kredietkaarten van alle banken in België: 38 in totaal. Daar haalden we de beste kredietkaart uit: GRATIS, flexibel in gebruik, met een goed spaarprogramma en bijkomende voordelen.

beobank-kredietkaarten-smalDe winnaar: Beobank Student Visa/Mastercard

Waarom bevelen wij de Beobank kredietkaarten aan?

  • Eerste jaar GRATIS
    (5 euro terug bij eerste aankoop)
  • Daarna slechts 5 euro per jaar
  • Hoge kredietlimiet (voor studenten tot 750 euro)
  • Niet verplicht om ook een zichtrekening te openen
  • Niet verplicht om te betalen via domiciliëring
  • Aankoopverzekering + verlengde garantie op elke aankoop
  • Extra voordelen!

>> Vraag je Beobank kredietkaart online aan

 

Binnen en buiten Europa betalen

Je kunt met de studenten kredietkaart van Beobank zowel binnen als buiten Europa betalen en daar ook geld afhalen. Houd er rekening mee dat je 2,5% kosten betaalt, op het moment dat je een afhaling doet. Dit is in lijn met de kosten die komen kijken bij andere kredietkaarten, zowel van VISA als van Mastercard. Wat dat betreft kun je gebruik maken van en haast reguliere kaart. Dat neemt niet weg dat deze kredietkaart van Beobank er speciaal is voor studenten, zodat je ook internationaal en online betalingen uit kunt voeren.

Lage kosten per jaar

Bovendien betaal je lage kosten per jaar voor de studenten kredietkaart. De kosten bedragen €5 per maand, waardoor je slechts een paar euro betaalt om er overal ter wereld gebruik van te kunnen maken. Houd er daarnaast rekening mee dat je ook kosten betaalt voor de aankopen die je doet op krediet, dus wanneer je daar het geld nog niet voor beschikbaar hebt. Je kunt de aankopen gespreid betalen, maar de rente is dan vaak hoger dan die van reguliere kredieten. Kijk hier met name als student goed naar, zodat je niet te maken zal krijgen met de hoge kosten van een groot krediet.

Aankoopverzekering

Aan de andere kant profiteer je in ieder geval altijd van een aankoopverzekering, aangezien deze inbegrepen is in het contract dat je aangaat voor de studenten kredietkaart. Dit maakt het onder andere interessant om grote aankopen met je kredietkaart te doen. Je bent op die manier zeker van een goede verzekering, bijvoorbeeld wanneer er een keer wat gebeurt met de aankoop die je hebt gedaan. Wat dat betreft zit de studenten kredietkaart op een waardevolle manier in elkaar en heb je bovendien de vrije keuze in een zichtrekening waar je gebruik van wenst te maken.

Speciaal voor studenten

De kredietkaart van Beobank is er speciaal voor studenten. Zorg ervoor dat je aan kunt tonen dat je student bent aan een hogeschool of universiteit, aangezien je alleen dan gebruik kunt maken van het speciale aanbod. Je krijgt een korting op de kosten per jaar, terwijl je aan de andere kant toch kunt rekenen op de verschillende voordelen die de kredietkaart van VISA te bieden heeft. Wat dat betreft kun je als student maximaal profiteren van de mogelijkheden en hoopt Beobank er op die manier voor te zorgen dat je er ook op latere leeftijd tevreden klant zal blijven.

>> Beobank kredietkaarten voor studenten

Social tagging: > >

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.