Spaar en pluk verandert zijn beleid in 2015!

bridging-loans-couple-med1

Wanneer je een kredietkaart gebruikt, kun je je inschrijven op een spaarprogramma. Dit systeem kan je vergelijken met een klantenkaart: per aankoopschijf van een bepaald bedrag, krijg je één punt extra. Wanneer je een aantal punten verzameld hebt, wordt dit omgezet in een voordeel. Dat kan bijvoorbeeld een korting cheque zijn. Spaar & Pluk is één van deze spaarprogramma’s. Mensen die een Visa of Mastercard hebben kunnen zich er op inschrijven.


Spaar & Pluk cheques

Iedereen die een Visa of Mastercard heeft die beheerd wordt door Wordline kan zich bij het Spaar & Pluk Programma inschrijven. Hier vallen de kredietkaarten van de meeste banken onder.

Wie deelneemt aan het Spaar & Pluk programma ontvangt per aankoop van 25 euro of meer, betaald met zijn kredietkaart, één spaarpunt. Wanneer je vijf punten gespaard hebt, kreeg je in het verleden een korting cheque van vijf euro opgestuurd die je bij maar liefst 132 handelaars kon gebruiken.

Het voordeel van dit spaarprogramma is dat het volledig gratis in. Je moest je één maal inschrijven en ontving nadien automatisch de cheques thuis via de post. Dit betekende dat je er totaal geen omzien naar had.
Nu verandert Spaar & Pluk zijn systeem…

Start hier je aanvraag voor een lening!

Geen cheques meer!

Geen paniek, het spaarprogramma blijft wel bestaan. In plaats van je papieren cheques op te sturen, wordt je spaarbedrag elektronisch bijgehouden. Wanneer je een aankoop verricht bij één van de deelnemende partners, moet je niet langer een papieren cheque afgeven, maar wordt je korting automatisch verrekend op de uitgavenstaat van je kredietkaart. Zo wil Spaar & Pluk het gebruiksgemak van hun programma verhogen.

Waarom is deze verandering er gekomen?

Spaar & Pluk is gefusioneerd met MijnVoordeel. Wordline heeft hiertoe het initiatief genomen om zo zijn spaarprogramma’s optimaler te laten functioneren. Het beste van beide programma’s is samengevoegd. Bovendien zijn papieren cheque s niet meer van deze tijd, bijna alles gaat nu elektronisch. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de spaarprogramma’s met deze trend meegaan.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Moet ik zelf iets doen?

Indien je nog geen online profiel hebt op www.spaarenpluk.be, kun je er best eentje aanmaken. Het spaarprogramma houdt dan jouw voorkeuren mee in ’t oog en verwittigt je indien er iets bijzit dat aantrekkelijk is voor jou. Alles wordt dus op maat aangeboden, rekening houdend met jouw interesses!

Uiteraard kun je op de website zelf ook alle andere promoties, aanbiedingen en wedstrijden bekijken.

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.