De herlaadbare kredietkaart voor iedereen

Een kredietkaart heb je tegenwoordig gewoon nodig. Of het nu om te betalen is in de supermarkt of om in het buitenland een auto te huren, soms accepteren winkels en bedrijven geen cash.

Tot voor kort was het niet mogelijk voor iedereen om een kredietkaart aan te vragen. Via VIABUY kan je nu echter heel gemakkelijk een Prepaid Mastercard aanvragen. Iedereen wordt geaccepteerd.

De kaart heeft namelijk niets met je bankrekeningen te maken. Indien je voorheen enkele financiële problemen had, maakt dat voor VIABUY niet uit. De kaart is een prepaid kaart, dus werkt net als een herlaadkaart voor je GSM. Je laadt een bedrag op je kaart en kan dat bedrag spenderen.

Het is veilig om de kaart te gebruiken, aangezien ze niet gekoppeld wordt aan je bankgegevens. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over diefstal of misbruik van je persoonlijke informatie.

Heb je minderjarige kinderen? Ook zij kunnen een kaart aanvragen. In het geval dat jij beschikt over een VIABUY prepaid Mastercard, kan je een kaart aanvragen voor je tiener of een partnerkaart bij je hoofdkaart.

Het grote verschil met een traditionele kredietkaart is dat er geen aankoopverzekering aan gekoppeld is. Je neemt dus best een aparte verzekering als je bepaalde items wil beschermen tegen verlies of beschadiging.

De kaart is volledig gratis gedurende de eerste 3 jaar. Vanaf het vierde jaar betaal je een klein bedrag bij per jaar. Alle informatie kan je opvragen en terugvinden op de website. Ook kan je VIABUY ervaringen nalezen om jou te helpen bij jouw beslissing. Het kost € 90 om de kaart aan te vragen.

Om de kaart aan te vragen moet je dus geen speciale papieren of financiële bewijzen voorleggen. Je vraagt de kaart online aan, betaalt je aanvraagkost en wordt online geverifiëerd. Bovendien kan je kiezen of je een gouden of zwarte kaart wil.

Binnen de 24 uur na aanvraag, krijg jij de kaart thuis opgestuurd. Wanneer je de kaart ontvangt, kijk je best even na of jouw naam er goed opstaat en zet je jouw handtekening op de achterkant.

Social tagging: > > > > > >

Comments are closed.

Let op: geld lenen kost ook geld.